Угаљ Свете Горе 1 Масури

0,60 

Угаљ Свете Горе 1 Масури. Време горења 30 минута.

КСНУМКС на лагеру

опис

Угаљ Свете Горе 1 Масури

Тамјан угаљ са пречником од 30 мм. Лако се пали.

Време горења 30 минута.

Погледајте овде и друге врсте.

светогорски угљеви

тамјан угљевље

Ручно рађени мошус

Лампа на угаљ

Бездимни угаљ

Благословени угљеви

Ароматични угаљ

мошус Свете Горе

Крупни угљеви за тамјан мм

велики за тамјан мм Св

за тамјан мм Света Гора

мм Света Гора Кс Мазурија

тамјан мм Света Гора Кс.

Ручно рађена мускотија Свете Горе

Света Гора Карвоунакиа Карвоунаки

Светогорски тамјан угљевље

Жута боја за јаја

Света Гора Карвоунакиа

Света Гора Карвоунакиа

ГОРСКА КАРВОНАКИЈА

Пакет садржи

Више информација

Тежина КСНУМКС kG
dimenzije КСНУМКС × КСНУМКС × КСНУМКС см

Компанија

МАЛЕВИТИС ЦОМПАНИ

светогорски угљеви

Угаљ Свете Горе 1 Масури

0,60 

КСНУМКС на лагеру